Balkongrenovering Lund

Renovera din balkong i Lund med experterna på Helsingborg Fasad & Kakel

Om du söker efter professionella och pålitliga experter på balkongrenovering i Lund, har du kommit rätt! Helsingborg Fasad & Kakel har års erfarenhet av att renovera balkonger och kan hjälpa dig att förbättra både utseendet och funktionaliteten på din balkong. Tack vare täta samarbeten kan vi erbjuda allt från balkonginglasningar till betonglagningssystem, alltid med högsta kvalitet och noggrannhet.
Kom i kontakt med oss!


Vad ingår i balkongrenovering Lund?

Balkongrenovering kan innefatta flera olika åtgärder beroende på balkongens skick och dina önskemål. Här är några vanliga frågor om balkongrenovering:

 

Vilka problem kan uppstå på en balkong?

En balkong kan drabbas av flera problem såsom sprickor, rost, missfärgningar eller skador på ytskiktet. Alla dessa problem kan orsaka större problem på sikt om de inte åtgärdas.

 

Varför behöver jag renovera min balkong?

Den viktigaste anledningen till att renovera balkongen är att förbättra säkerheten och se till att det förblir en trygg plats att vara på. Balkonger utsätts för väder och vind, vilket leder till slitage och skador över tid. En renovering kan förbättra balkongens utseende, säkerhet och hållbarhet.

Balkongrenovering i Lund

Balkongrenovering i Lund
Balkonginglasning i Lund

För att öka användbarheten av din balkong kan en inglasning vara ett bra alternativ. Med en balkonginglasning från Helsingborg Fasad & Kakel kan du använda din balkong året runt, oavsett väderförhållanden. Vi samarbetar tätt med andra leverantörer för att säkerställa hög kvalitet på glas och profiler. Vill du exempelvis kombinera en renovering av balkong tillsammans med en balkonginlgasning så går detta jättebra med oss!

 

Vad är fördelarna med en balkonginglasning?

En balkonginglasning ger många fördelar såsom ökad användbarhet av balkongen året runt, skydd mot väder och vind, minskat buller från omgivningen samt en ökad säkerhet på balkongen för till exempel barn eller djur.Betongrenovering av balkong i Lund

Balkonger i Sverige utsätts för kyla, värme samt varierande klimat och behöver därmed med tiden renoveras. Helsingborg Fasad & Kakel utför hel nerbilning av balkongplattor intill fasadvägg. Vi genomför även blästring, kontroll av stålramar samt rostskyddsmålning av stålramar. Vid behov utför vi även nygjutning av balkongplattor inklusive hålkäl och nytt ytskikt. Allt för att säkerställa att det förblir en säker yta.Vanliga frågor om balkongrenovering

Vad kostar en balkongrenovering i Lund?

Kontakta oss för en offert oavsett om du är privatperson eller sitter i styrelsen för en BRF. Detta då kostnaden för en balkongrenovering i Lund varierar och beror på: balkongens skick vilka åtgärder som behöver utföras vilka material som ska användas. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på balkongrenovering i Lund.

Hur lång tar en balkongrenovering?

Tiden för en balkongrenovering varierar beroende på omfattningen av arbetet. Vi strävar alltid efter att utföra renoveringen så snabbt som möjligt utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss för en tidsuppskattning för din balkongrenovering i Lund.

 

 

Betongrenovering balkong

 

 

Tveka inte med att kontakta oss på Helsingborgs Fasad & Kakel för alla era frågor och funderingar kring balkongrenovering i Lund.

Ring oss: 042-400 50 40

Mejla oss: info@fasadokakel.se

Senast uppdaterad 05 december 2023