Murningsarbeten

Vi utför alla typer av murningsarbeten, både mindre murningsprojekt och större. Det finns flera fördelar. Så oberoende om du behöver hjälp med murning av mur, fasad eller skorsten så kan vi hjälpa dig.

MURNINGSARBETE MED TEGEL

Att mura med tegel har flera fördelar. Dels är det ett naturmaterial och har bra värmeegenskaper. Tegel kan hålla en fastighet sval på sommaren och varm om vintern. Ett murningsarbete kräver minimalt med underhåll och att använda murning till fasaden skapar en väldigt brandsäker byggnad.

MURNINGSARBETE TILL HUS

En fasad som är murad med exempelvis tegel har bra egenskaper vad det gäller att transportera bort fukt genom väggarna. Detta motverkar i sin tur mögel. En murad fasad står även emot oljud på ett bättre sätt. Att använda murningsarbete till sitt hus brukar ofta innebära ett bättre andrahandsvärde om man sedan säljer.

MURNINGSARBETE – VILL DU VETA MER?

Oberoende om du behöver murningsarbete för ett mindre projekt eller för en hel byggnad så har vi möjlighet att hjälpa dig. Idag finns ett stort urval av material och färger så det är fantasin snarare än verkligheten som sätter begränsningen. Hör av dig till oss så ska vi hjälpa dig med ditt murningsarbete.

Senast uppdaterad 25 mars 2022