Murning Helsingborg

Behöver ni hjälp med murarbete i Helsingborg? Välkommen till oss på Helsingborgs Fasad & Kakel, experter på murning i Helsingborg!

Kontakta oss för era frågor om murning

Ring oss: 042-400 50 40

Mejla oss: info@fasadokakel.se

Ta hjälp av murare i Helsingborg!

Fördelar när ni anlitar oss

Vi tummar inte på några detaljer och vet om vikten att göra ett bra jobb oavsett om det är ett nytt murarbete eller om det gäller en renovering av befintlig mur. Vi hjälper er med arbeten inomhus samt utomhus, för privatpersoner samt företag/BRF-er.

En fasad som är murad med exempelvis tegel har bra egenskaper vad det gäller att stoppa fukt genom väggarna. Detta motverkar i sin tur mögel. En murad fasad står även emot oljud på ett bättre sätt. Att använda murningsarbete till sitt hus brukar ofta innebära ett bättre andrahandsvärde om man sedan säljer.

 

Oberoende om du behöver murningsarbete för ett mindre projekt eller för en hel byggnad så har vi möjlighet att hjälpa dig. Idag finns ett stort urval av material och färger så det är fantasin snarare än verkligheten som sätter begränsningen. Hör av dig till oss så ska vi hjälpa dig med ditt murningsarbete.

 

Murning Helsingborg - En viktig del av fasadarbeten

 

Murning är en viktig del av fasadarbeten och kan ge din fastighet ett imponerande utseende. Helsingborgs Fasad & Kakel är ett företag som är specialiserat på murning och har lång erfarenhet av att utföra murningsarbeten på olika typer av ytor.

Murning av tegelvägg

Murning av en tegelvägg är ett vanligt arbete som utförs av Helsingborgs Fasad & Kakel. Vi säkerställer att murningsarbetet är både hållbart och snyggt. Vi hjälper er med allt från reparationer av skadade tegelväggar till nyinstallationer.

Murning av skorsten

Murning av en skorsten är något vi utför och har stor erfarenhet av. Detta är ett jobb som kräver goda säkerhetsrutiner för den som utför arbetet och boende och ett väl genomfört arbete för att behålla säkerheten för fastigheten.

Vad kostar det att mura en skorsten?

Priset för att mura en skorsten varierar beroende på olika faktorer såsom skorstens höjd, bredd, material- och arbetskostnader. Vi erbjuder kostnadsfria offertförfrågningar och kan ge dig en rättvis uppskattning av kostnaden för att mura en skorsten baserat specifika behov samt önskemål.

Murning av skorsten i Helsingborg

 

Murning av öppen spis

Vi får ibland förfrågningar om Murning av en öppen spis. Fördelen med oss då vi även utför jobb med kakel är att detta går att skräddarsy precis hur ni vill, då vi kan flera olika moment och är duktiga på att jobba med olika material.

Murning av öppen spis

Sammanfattningsvis är murning en viktig del av fasadarbeten och vi har en lång erfarenhet av att utföra murning på olika typer av ytor. Detta inkluderar bland annat tegelväggar, skorstenar och öppna spisar. Kontakta oss idag om ni har frågor eller önskemål om murning i Helsingborg!

Senast uppdaterad 05 december 2023