Balkongrenovering Helsingborg

Om du behöver renovera din balkong i Helsingborg så är Helsingborgs Fasad o Kakel ditt självklara val. Vi har lång erfarenhet av att utföra professionell balkongrenovering i Helsingborg och vi arbetar alltid för att leverera högsta kvalitet till våra kunder.

Kontakta oss för frågor kring just er balkongrenovering!


 

 

Renovera din balkong i Helsingborg med Helsingborgs Fasad & Kakel

När det gäller balkongrenoveringar i Helsingborg så finns det ingenting vi på Helsingborgs Fasad o Kakel inte kan hjälpa dig med. Vi har erfarenhet av att arbeta med alla olika typer av balkonger, oavsett om det handlar om små balkonger på lägenheter eller stora terrasser på villor. Vi utför balkongrenoveringar både på privatpersoners bostäder och på företagsfastigheter.

Så här går balkongrenovering till

När du väljer att anlita oss för en balkongrenovering i Helsingborg så kommer vi först att göra en noggrann inspektion av balkongen för att se vad som behöver åtgärdas. Sedan tar vi fram en plan för renoveringen och ger dig en offert på vad det kommer att kosta. Vi ser till att du får all information du behöver innan vi påbörjar arbetet.

Vi arbetar alltid för att renoveringen ska gå så smidigt som möjligt för dig som kund. Vi håller tidplanen och ser till att arbetet utförs på ett noggrant och professionellt sätt. Vi ser också till att det blir så lite störningar som möjligt under renoveringen.

Balkongrenovering Helsingborg

Balkongrenovering Helsingborg

Renovera balkong helsingborg

Renovera balkong helsingborg

Kostnad för balkongrenovering i Helsingborg

Kostnaden för en balkongrenovering i Helsingborg beror på flera faktorer, som exempelvis balkongens storlek och vilka åtgärder som behöver utföras. Hos oss på Helsingborgs Fasad o Kakel får du alltid en detaljerad offert på kostnaderna innan vi påbörjar arbetet.

 

 

Vanliga problem med balkonger

Det finns flera vanliga problem med balkonger som kan kräva en balkongrenovering. I grund och botten är säkerhet den viktigaste aspekten 

Ett vanligt problem är att ytskiktet på balkongen börjar flagna och lossna.

Märker ni att det är sprickor på balkongen eller kanske runt omkring så är detta ett vanligt tecken att det är dags för en balkongrenovering.

Får man en känsla att balkongen sviktar, kan det vara aktuellt att se över balkongplattorna och eventuellt göra en nygjutning för att den fortsatt ska vara säker.

Planerar ni att putsa fasaden och vill att balkongen ska vara i samma skick som hela fastigheten, så kan ni anlita oss för hela projektet!

 

 

 

Om ni går har fler frågor eller funderingar får ni gärna kontakta oss så hjälper vi er, oavsett om ni funderar eller har kommit en bra bit in på era tankar kring att renovera balkongen. 

Ring oss: 042-400 50 40

Mejla oss: info@fasadokakel.se

Vi på Helsingborgs Fasad & Kakel är flexibla och kommer gärna ut på ett platsmöte för att undersöka förutsättningarna för er och er kommande balkongrenovering i Helsingborg!

Senast uppdaterad 21 mars 2023