Putsning Malmö

Välkommen till Fasad & Kakel – din expert på putsning i Malmö! Vi är specialiserade på putsning av tegel- och putsfasader och vi har lång erfarenhet inom området. Med våra skickliga hantverkare och högkvalitativa material kan vi garantera att din fasad får den bästa möjliga behandlingen.
Vill du ha en snygg, hållbar och välputsad fasad till ditt hem eller företagsbyggnad i Malmö? Tveka inte att kontakta Fasad & Kakel idag för att boka din kostnadsfria offert och diskutera dina behov och önskemål.

Vi är experter på fasadputsning och vi kommer att ge dig den bästa möjliga servicen till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att göra din fasad till en härlig syn för ögat!

Ta kontakt idag

Ring oss: 042-400 50 40


Fasadputsning Malmö

Fasadputsning Malmö

Vad är putsfasad?

En putsfasad är en fasad som täcks med ett tunt lager puts. Det är ett populärt val för många husägare, eftersom det ger en slät och jämn yta som kan målas eller behandlas på olika sätt. Putsade fasader är också hållbara och kan motstå väder och vind under lång tid.

Hur länge håller en putsad fasad?

En putsad fasad kan hålla upp till 40 år, men givetvis beror detta på kvalitén på den ursprungliga putsen, fastighetens läge och hur hur mycket den utsätts för slitage från olika väderförhållanden.

Hur ofta ska man renovera putsfasad?

För att kunna få en putsfasad att hålla så länge och kanske t om längre än så, är det viktigt att man då och då ser efter fasaden efter slitage eller sprickor. Om det ser ut att finnas ett behov, kan en renovering vara ett smart val för att fräscha upp fasaden. Detta är något som vi givetvis kan hjälpa till med på Helsingborgs Fasad & Kakel.

Fasadputsning Malmö

Fasadputsning i Malmö är en viktig investering för att hålla ditt hem eller företagsbyggnad i toppskick. Detta är där Fasad & Kakel kommer in i bilden. Vi är din pålitliga partner när det gäller fasadputsning i Malmö och vi har en lång historia av att erbjuda högkvalitativt arbete till konkurrenskraftiga priser.

Vad gör vi på Fasad & Kakel?

Vi på Fasad & Kakel är specialiserade på putsning av fasader. Vi kan hjälpa dig med allt från att välja rätt material till att utföra putsningen på ett professionellt sätt. Vårt team av erfarna hantverkare är välutbildade och har gedigen kunskap om olika typer av fasader och putsmaterial. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativt arbete till konkurrenskraftiga priser.

Vad kostar det?

Putsa fasad kostnad?

Kostnaden för att putsa en fasad beror på flera faktorer, såsom storleken på fasaden, val av material och arbetskostnader. Vi på Fasad & Kakel erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser som passar er budget samt en kostnadsfri offert i början på uppdragen. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert för ditt projekt.


Putsning av fasad i Malmö

Putsning av fasad i Malmö
Putsa tegelfasad

Tegel är ett vanligt material för många fasader, och det är också möjligt att putsa tegel för att skapa en slät yta. Bakgrunden till att många väljer Tegel som material är framförallt för dess hållbarhet. Om du tänker efter så är det väldigt många äldre byggnader idag, som består av tegelfasad. Vi är experter på att putsa tegelfasader och kan hjälpa dig att välja rätt material och färg för att passa din smak och stil.

Putsa tegelfasad kostnad

Hör av er till oss på Fasad & Kakel för en kostnadsfri offert för våra kunder. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert för ditt projekt.

Putsa mur

Vi kan även hjälpa dig med murarbeten samt att putsa din mur. Putsning av murar är ett vanligt förfarande för att ge en jämn yta och en snyggare estetiskt utseende. Exempelvis utför vi ofta murningsarbeten eller putsarbeten för skorstenar. Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att förvandla din fasad eller utföra putsning av er fasad i Malmö.

Senast uppdaterad 27 mars 2023