Fogning Helsingborg

Fogning är en viktig del av fasadarbeten och det är en process som kräver noggrannhet och erfarenhet. Vi på Helsingborgs Fasad & Kakel är ett företag som specialiserar sig på fasadarbeten och är välkänt för sin höga kvalitet på arbeten och deras förmåga att leverera på kundens önskemål.

 

Har ni några frågor eller vill få en offert på projekt som innefattar fogning i Helsingborg?

Skicka in er förfrågan via formuläret nedan så återkommer vi!


Vad är fogning för typ av arbete?

Fogning är processen att fylla ut mellanrummet mellan två ytor med en fogmassa. I fasadarbeten används fogning för att täcka och skydda skarvarna mellan tegelstenar eller andra material som används i fasaden. Det är en viktig del av processen för att skydda byggnaden från fukt och vattenintrång, men lyfter även fasaden visuellt!

Se nedan video när vi utför en omfogning i Helsingborg!

Vi utför olika typer av fogningsarbeten!

Fogning av skorsten

Fogning av skorsten är en annan viktig del av fasadarbeten. Skorstenar kan vara en källa till fukt och vattenintrång om de inte är ordentligt fogade. Vi arbetar med fogning av skorstenar i Helsingborg men även runt om i Skåne med omnejd.

Fogning av tegelfasad

Fogning av tegelfasad är en av de viktigaste tjänsterna som Helsingborgs Fasad&Kakel erbjuder. Tegel är ett vanligt material som används i fasadarbeten och det är viktigt att fogningen är rätt utförd för att undvika fuktproblem. Vi har  lång erfarenhet av att utföra fogning av tegelfasad och de använder endast högkvalitativa fogmassor för att säkerställa att fogningen är både hållbar och snygg.

Fogning av tegelvägg

Fogning av tegelvägg är också ett vanligt arbete som utförs av Helsingborgs Fasad & Kakel. Tegelväggar kan vara utsatta för fukt och vattenintrång om de inte är ordentligt fogade. Vårt mål är att med miljön i åtanke och högkvalitativa produkter, alltid överträffa era förväntningar.

Fogning i Helsingborg

Fogning i Helsingborg

Ovan bild är från ett av våra mest unika fogningsjobb, Höganäs Vattentorn, på grund av byggnadens höjd och unika form!

 

Sammanfattningsvis är fogning en viktig del av fasadarbeten och det kräver noggrannhet och erfarenhet. Helsingborgs Fasad & Kakel är specialiserade på fasadarbeten och har lång erfarenhet av att utföra fogning på olika typer av ytor, inklusive skorstenar, tegelfasad och tegelväggar. Vi använder endast högkvalitativa fogmassor och tekniker för att säkerställa att fogningen är både hållbar och snygg. Om du letar efter högkvalitativ fogning i Helsingborg, så är Helsingborgs Fasad & Kakel det perfekta valet.

Senast uppdaterad 27 mars 2023